Stormtech_Ms-Vertex-Stormshell_RX-2_lifestyle-front
(Klicka för en större bild)
Stormtech_Ms-Vertex-Stormshell_RX-2_lifestyle-frontStormtech_Ms-Vertex-Stormshell_RX-2_lifestyle-chive-frontStormtech_Ms-Vertex-Stormshell_RX-2_lifestyle-sideStormtech_Ms-Vertex-Stormshell_RX-2_lifestyle-backStormtech_Ms-Vertex-Stormshell_RX-2_lifestyle-detail_30Stormtech_Ms-Vertex-Stormshell_RX-2_lifestyle-detail_33Stormtech_Ms-Vertex-Stormshell_RX-2_lifestyle-detail_34Stormtech_Ms-Vertex-Stormshell_RX-2_lifestyle-detail_29Stormtech_Ms-Vertex-Stormshell_RX-2_lifestyle-detail_31Stormtech_Ms-Vertex-Stormshell_RX-2_lifestyle-detail_32Stormtech_Ms-Vertex-Stormshell_RX-2_Dusk-MidnightStormtech_Ms-Vertex-Stormshell_RX-2_Dusk-Midnight-sideStormtech_Ms-Vertex-Stormshell_RX-2_Dusk-Midnight-frontStormtech_Ms-Vertex-Stormshell_RX-2_Red-CrimsonStormtech_Ms-Vertex-Stormshell_RX-2_Chive-Cypress-frontStormtech_Ms-Vertex-Stormshell_RX-2_Red-Crimson-sideStormtech_Ms-Vertex-Stormshell_RX-2_Chive-Cypress-backStormtech_Ms-Vertex-Stormshell_RX-2_Red-Crimson-frontStormtech_Ms-Vertex-Stormshell_RX-2_Dusk-Midnight-backStormtech_Ms-Vertex-Stormshell_RX-2_Red-Crimson-backStormtech_Ms-Vertex-Stormshell_RX-2_Chive-Cypress-sideStormtech_Ms-Vertex-Stormshell_RX-2_Granite-Black-sideStormtech_Ms-Vertex-Stormshell_RX-2_Granite-Black-backStormtech_Ms-Vertex-Stormshell_RX-2_Granite-Black-frontStormtech_Ms-Vertex-Stormshell_RX-2_Chive-CypressStormtech_Ms-Vertex-Stormshell_RX-2_Granite-Black

Stormtech

M's Vertex Stormshell

Artikelnummer:RX-2
3.544,00SEK / st.
Skaljacka till herr. Vertex Stormshell har maximalt väderskydd med 3-lagers H2XTREME®-teknologi för vattentäthet och andningsförmåga, heltäckande stormhuva och vattentäta YKK-dragkedjor.
Ergonomisk passform med mekanisk stretchväv, vilket möjliggör full rörelsefrihet utan begränsningar. Ventilationsdragkedjor i armhålorna hjälper till att reglera din kroppstemperatur, och en ledad justerbar huva med svetsad skärm ger en bekväm passform och leder bort vatten från ansiktet. PFC-fri vattenavvisande yta. 2 vattentäta sidfickor med dragkedja. Vattentät ficka med dragkedja på ärmen. Invändiga nätfickor. Justerbara manschetter och nederkant. Dold justerbar dragsko till huvan. Vertex Stormshell är tillverkad med vanliga och återvunna polyestertyger för en minskad miljöpåverkan.
Recycled
F??rg 
Storlek 
Lagerstatus:0 st
St:
Produktdata
Skriv ut
Visa stor bild
PDF