Jobba hos oss

VI SÖKER INNESÄLJARE TILL VÅR KUNDSERVICE
Är du vår nästa stjärna?

Fruit Distribution, med lager och kontor i Sölvesborg är en av de ledande grossisterna av profil- och merchprodukter i Sverige. Fruit jobbar med internationella varumärken såsom Fruit of the Loom, Russell och Flex Fit by Yupoong. Fruit marknadsför och säljer produkter via återförsäljare i Sverige, Norge och Danmark.

Som innesäljare kommer du ha daglig telefon och mailkontakt med Fruits återförsäljare. Genom ett positivt och serviceinriktat bemötande hjälper du kunderna, med såväl orderläggning som allehanda frågor kring våra produkter och leveranser, samt agerar back-up till våra säljare.

Du är driven och självständig och tycker om att jobba i ett högt tempo. Du har förmågan att hitta lösningar och drivs av att infria kunders förväntningar och du ger gärna det ”lilla extra” till kunderna och förstår vikten av långsiktiga kundrelationer.

För att lyckas i rollen är du glad och positiv samt mycket serviceinriktad. Du är stresstålig och tycker om att hantera flera saker samtidigt och förstår värdet av ett bra kundbemötande.

För tjänsten är god datorvana ett krav och tidigare erfarenhet från liknande tjänst alternativt andra säljtjänster meriterande. Har du erfarenhet av affärssystemet Microsoft Dynamics NAV så är detta ett plus.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och på heltid i Sölvesborg.

Intervjuer kommer att genomföras löpande,
så maila Din ansökan snarast – med tillhörande CV – till anders@fruit.se

Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av:
Anders Strand på 0708-80 82 37, anders@fruit.se
alternativt Johan Strand på 0707-664 776, johan@fruit.se