Private label

Insidan räknas också. Private label ger dig möjlighet att sätta kundens identitet också på insidan av produkten. Vi har inga krav på volym, levererar snabbt och ger dig stor flexibilitet i valet av produkter.

Byte av etiketter

Med hjälp av våra sömmerskor kan vi skapa produkter med dina kunders identitet. Våra Private label-produkter ligger i vårt befintliga lager och därför ställer vi inga volymkrav. Vi byter eller sätter i etiketter på artiklar i de flesta av våra produktkategorier - t-shirts, jackor, väskor, mössor osv. All produktion görs "in house" och det är därför som ledtiderna kan hållas så korta, oftast 1-2 veckor beroende på beställningens storlek. Etiketterna producerar vi genom Nordiska Etikettbolaget men det går givetvis också bra att skicka egna etiketter till oss.

Byte av etiketter
Hur går det till?

Hur går det till?

Vi plockar produkten från vårt lager och ger den till våra sömmerskor. Vanligtvis sprättar de upp sömmen, tar bort den ursprungliga etiketten och ersätter den med din kunds. När vi började distribuera varumärket Anvil, fick vi möjligheten att erbjuda tröjor utan etikett. Dessa lämpar sig för kunder som föredrar att sätta transfertryck i nacken.

Flexibilitet

Varför binda pengar eller riskera att storleksfördelningen i lagret haltar? Vi kan hjälpa dig att förbättra flödet och få ett flexiblare arbetssätt. Små volymer, snabba leveranser, flexibilitet både vad det gäller produkter och färger. Och när det gäller design och lagerhållning. Vi har många års erfarenhet av "private label" och jobbar med många kända butiker och stora profilföretag.

 


Kontaka oss på info@fruit.se så hjälper vi dig vidare med dina Private Labels.

Flexibilitet

Kontaka oss på info@fruit.se