Lediga Tjänster

Letar du efter nya utmaningar och vill jobba i ett expansivt företag med positiv anda? Här nedan hittar du alla våra aktuella tjänster.


Innesäljare till vår Kundservice


Jobbeskrivning
Som innesäljare kommer du arbeta med försäljning och kundvård via telefon och dator på vårt huvudkontor i Sölvesborg. Du arbetar proaktivt med merförsäljning och tar emot order via telefon, mail och web. Din roll som innesäljare fyller en viktigt funktion inom företaget och du är även ett stöd till utesäljarna.

Personliga egenskaper
Du är en utåtriktad affärsmässig person som trivs med kundkontakter samt har förmåga att bygga långsiktiga relationer. Du är driven och självständig och tycker om att jobba mål- och resultatinriktat. Du håller ett högt tempo, är strukturerad, ordningsam och kan prioritera mellan olika arbetsuppgifter när det är mycket att göra. Du har en förmåga att hitta lösningar och drivs av att överträffa kundens förväntningar och förstår vikten av långsiktiga kundrelationer. För att lyckas i rollen är det även en förutsättning att du är van vid att ta eget ansvar och du arbetar professionellt samt har en stark kommunikativ och social förmåga. Som person är du övertygande, handlingskraftig, lyhörd och engagerad.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För tjänsten är det meriterande om du är dansktalande. Du har lägst gymnasiekompetens och mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Ansökan
Prestigelöshet, positiv anda och högt driv genomsyrar FRUIT som företag och vill du arbeta i ett expansivt företag är du välkommen med din ansökan tillsammans med ett uppdaterat CV och personligt brev. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Så skicka in din ansökan snarast möjligt och senast 31 Okt till anders@fruit.se

Kontaktpersoner
Anders Strand,
anders@fruit.se /
 +46  708-80 82 37

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidare, provanställning tillämpas. Start enligt ök.

Tjänstgöringsort
Sölvesborg

Fruit Distribution är ett expansivt företag som lagerför, distribuerar, förädlar och marknadsför internationellt välkända varumärken till den Skandinaviska Profil- och Reklammarknaden. FRUIT tillhandahåller nära 30 varumärken och lagerhåller sammanlagt över 100 000 000 produkter i Sverige och Europa.